DAMES 1 HV LANGEVEEN PAKT BEKER TEGEN TUKKERS!

Op zaterdagavond 24 juni speelde Dames 1 de bekerfinale tegen De Tukkers. De plaats waar de wedstrijd plaatsvond was Deurningen. De Tukkers waren goed in vorm, wat zorgde voor een achterstand tijdens een groot deel van de wedstrijd. Toen tijdens het eindsignaal een stand van 17-17 zichtbaar was op het scorebord, werd er overgegaan op 2 x 5 minuten verlenging. In de zevende minuut van de tweede helft werd dan eindelijk het allesbeslissende doelpunt gemaakt door HV Langeveen.

Langeveen won de finale met 18-17 en nam hierdoor de beker mee naar huis. Een nooit eerder vertoond succes!

Het team bedankt al het publiek voor alle support vanavond en het hele seizoen. Het aanmoedigen van jullie was soms het juiste duwtje in de goede richting. Daarnaast wil het team Jorieke Leus en Judith Schröder bedanken voor de begeleiding en ten slotte Harry Stoeten als hoofdtrainer tijdens de afgelopen zes seizoenen.

De overwinning werd die avond nog gevierd tot in de late uurtjes..