Eindeseizoensfeest

Afgelopen vrijdagavond was het tijd voor het jaarlijkse einde-seizoensfeest. Vanaf half 9 konden alle genodigden genieten van een heerlijke High Wine of High Beer bij Restaurant Waaijer in Langeveen.

Tijdens deze avond werden ook de (jeugd)Sportvrouw van het Jaar en Vrijwilliger van het Jaar bekendgemaakt. Sabine Oude Oosterik – Derkink kreeg de titel van Sportvrouw Van Het Jaar en Femke Heppenhuis ontving deze titel ook, maar dan voor de jeugd. Hans-Jeroen Nijkamp ging ervan door met de titel: Vrijwilliger van het Jaar. Alledrie gefeliciteerd en bedankt voor jullie inzet!

Aan de speelsters van Dames 1, trainer Harry en begeleidster Jorieke werd een medaille en een roos in clubkleur uitgedeeld voor het winnen van de Twentse Beker.

Dank gaat uit naar Restaurant Waaijer voor de smakelijke gerechtjes die zij tijdens deze avond serveerden, in combinatie met heerlijke wijnen en speciaalbiertjes. Het was een geslaagde avond!