Trainingsweekend

Afgelopen weekend was het weer tijd voor het jaarlijkse trainingsweekend voor Dames 1, Dames 2 en de Heren. Deze keer ging de reis naar Apeldoorn, waar alle dames en heren verbleven in de StayOkay. Op vrijdagavond werd afgetrapt met een kroegentocht door Apeldoorn (zie foto’s voor kleine sfeerimpressie).

Zaterdagochtend werd er twee uur getraind, waarna het tijd was voor de eerste activiteit: een tocht door het centrum van Apeldoorn, waarbij allerlei opdrachten moesten worden uitgevoerd. ’s Avonds werd er lekker gegeten en vervolgens was het tijd voor een spelletjesavond in de StayOkay.

Op zondag werd er eveneens getraind, gevolgd door de laatste activiteit: Klimmen in het Klimbos van Apeldoorn. Het weekend werd afgesloten met een heerlijke BBQ bij Cafe Nobbenhuis.

Allen bedankt voor de gezelligheid en het zeer geslaagde weekend!